Ensimmäinen sisäänkirjautuminen – ohjeet

Tässä ohjeet ensimmäiselle sisäänkirjautumiskerralle Suomen Astrologisen Seuran uudelle sivustolle. Tarvitset salasanan kirjautumiseen. Ensimmäisellä sisäänkirjautumiskerralla luot tämän tarvittavan salasanan alla olevilla ohjeilla. Sisäänkirjautuessa käyttäjätunnuksena käytetään sitä sähköpostiosoitetta, johon sait kutsun kirjautua SAS ry sivustolle osoitteessa https://sasry.org/.

Katso video ja/tai seuraa videon alla olevia tekstiohjeita.

Salasanan luonti

 1. Siirry sivulle http://sasry.org.
 2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaan “Kirjaudu sisään” linkkiä.
 3. Klikkaa avautuneella sivulla linkkiä “Salasana unohtunut?” linkkiä.
 4. Jatka ohjeen mukaan:
  • Kirjoita spostiosoitteesi avautuneelle sivulle.
  • Klikkaa painiketta “Pyydä salasananvaihtolinkki”
 5. Sähköpostissasi on nyt viesti otsikolla “[SAS ry] Salasanan vaihto”
  • Tarkista myös roskapostilaatikko, jos sitä ei löydy saapuneiden viestien laatikosta.
 6. Klikkaa sähköpostin lopussa olevaa linkkiä.
 7. Keksi itsellesi salasana ja kirjoita se salasana-kenttään. Kirjoita se vielä salasanavahvistuksen syöttökenttään ja klikkaa “Tallenna” painiketta.
  • Sivulla on valmiiksi ehdotettu salasana, mutta se on hyvin vaikea muistaa, joten voit kirjoittaa oma salasanasi sen tilalle.
  • Huom. painike “Luo satunnainen salasana” luo uuden vaikean salasanan; “Tallenna” painike vaihtaa tunnuksen salasanan sen mukaiseksi mitä kirjoitit salasana-kenttään.
 8. Siirry takaisin sisäänkirjautumissivulle ja käytä sähköpostiosoitettasi ja tallentamaasi salasanaa kirjautuaksesi sivulle.
 9. Olet kirjautunut sisään. Huomaat sen oikeaan yläkulmaan ilmestyneestä profiilivalikosta.
 10. Voit seurata yhdistyksen viestintää sekä tykätä, kommentoida ja seurata muiden keskustelua “Ryhmät” sivulla olevissa ryhmissä sekä “Uutisvirta” yhteenvetosivulla.

Liittyvät julkaisut

Kesäpäiväunelmii…

Youtube toistaa koneellani Teflon Brothersin räppirallatusta ”Lähiöunelmii”. Muusiikkivideo kertoo kappaleen tarinaa köyhän esikaupunkialueen kulisseissa, jossa asukki haaveilee paremmasta olomassaolostaan pihakirppistavaroidensa ympäröimänä. Huomioni kiinnittyy takaisin Astro…

Vastineet