Syksyllä juhlitaan SAS ry:n 60-vuotispäivää!

Suomen Astrologisen Seuran 60-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna ja tämän kunniaksi lauantaina 19.10. yhdistys järjestää ainutlaatuisen astrojuhlan. Tapahtuma on koko lauantaipäivän mittainen ja siihen mahtuu luentoja, täytekakkua, seurustelua, astrologiaan tutustumista, syventäviä astrokeskusteluja ja …hattuja!

Juhlan kunniaksi tapahtuma on ilmainen kaikille! Tuo myös ystäväsi ja tuttavasi viettämään synttäreitä, kuuntelemaan mielenkiintoisia astroluentoja ja tutustumaan astrologian maailmaan.

Lue lisää tapahtumasta täältä: SAS ry:n 60-vuotisjuhla

Liittyvät julkaisut

Kesäpäiväunelmii…

Youtube toistaa koneellani Teflon Brothersin räppirallatusta ”Lähiöunelmii”. Muusiikkivideo kertoo kappaleen tarinaa köyhän esikaupunkialueen kulisseissa, jossa asukki haaveilee paremmasta olomassaolostaan pihakirppistavaroidensa ympäröimänä. Huomioni kiinnittyy takaisin Astro…

Vastineet