SAS ry:n 60-vuotisjuhla

Ajankohta: LA 19.10.2024 klo 10:30
Kesto: 10 tuntia
Luennoitsija: Useita
Osallistumismaksu: ilmainen
Tapahtumapaikka: Uudenmaankatu 33
Etäosallistumismahdollisuus: Kyllä

Suomen Astrologisen Seuran 60-vuotisjuhlaa vietetään tänä vuonna ja lauantaina 19.10. sinulla on mahdollisuus osallistua ainutlaatuiseen juhlatapahtumaan. Tapahtuma on koko lauantaipäivän mittainen ja tapahtumapaikkana Avartuva Ihmiskuva ry:n tila osoitteessa Uudenmaankatu 33, Helsinki. Luento-osuuksiin on myös mahdollista osallistua etänä.

Juhlan kunniaksi tapahtuma on ilmainen kaikille! Tuo myös ystäväsi ja tuttavasi viettämään synttäreitä, kuuntelemaan mielenkiintoisia astroluentoja ja tutustumaan astrologian maailmaan.

Päivän ohjelma sisältää huippuastrologien luentosarjan. Esitelmän pitävät ainakin Kyösti Tarvainen, Ville Viinikka ja Johanna Karpov. Luentojen ohessa voit napostella pientä purtavaa ja tietysti täytekakkua. Iltaohjelmana vapaamuotoisen seurustelun lisäksi järjestetään “Elämäni piisi” leikkimielinen kilpailu.

Koko juhlapäivän teemana ovat hatut, joten juhlista tapahtumaa laittamalla päähäsi hattu, joka sopii juuri sinulle, kuvastaa luonnettasi, ehkä on selitettävissä astrokartaltasi tai muuten vain olet tykästynyt valitsemaasi päähineeseen. Parhain päähine palkitaan!

Ohjelma

[Ohjelma päivitetään sivulle sen tarkennuttua.]

Hinta

Tapahtuma on ilmainen kaikille tapahtumapaikalla osallistuville sekä suoran verkkolähetyksen kautta luentoja seuraaville. Luentojen tallenteet jälkikäteen katsottuna ovat maksullisia.

Ilmoittautuminen

[Ilmoittautuminen tapahtumaan avautuu myöhemmin.]

Liity SAS ry:n postituslistalle

Liittymällä postituslistalle saat tuoreimmat päivitykset mm. tästä 60-vuotisjuhlatapahtumasta suoraan sähköpostiisi.

SAS ry:n postituslista