Anne Sundell luennoi erikoiskarmoista

Anne Sundell pitää Suomen Astrologisen Seuran toukokuun kuukausiesitelmän erikoiskarmoista lauantaina 25.5. klo 12. Luennon aiheella hän viittaa Irene Andrieun kehittämään järjestelmään, jossa kartan solmuja tulkitaan erikoisaspektien kautta. Luentoon voi osallistua etäyhteydellä. Voit halutessasi lähettää omat karttatietosi luennon esimerkkikartoiksi.

Lue lisää tapahtumasta täältä: Erikoiskarmat

Liittyvät julkaisut

Kesäpäiväunelmii…

Youtube toistaa koneellani Teflon Brothersin räppirallatusta ”Lähiöunelmii”. Muusiikkivideo kertoo kappaleen tarinaa köyhän esikaupunkialueen kulisseissa, jossa asukki haaveilee paremmasta olomassaolostaan pihakirppistavaroidensa ympäröimänä. Huomioni kiinnittyy takaisin Astro…

Vastineet

    1. Ilmoittautuminen tehdään tapahtuman sivulla Ilmoittaudu-painikkeella. Jotta painike näkyy pitää kirjautua sisään. Jos ei ole tunnusta millä kirjautua, niin voi luoda tunnuksen sivustolle. Nämä toimintopainikkeet ovat sivun ylälaidassa.