Huvila Härkä -kesäretki

Ajankohta: SU 16.6.2024 klo 10:00
Kesto: 7 tuntia
Luennoitsija: Maarit Laurento
Osallistumismaksu: Bussimatkat + luentopalkkio
Tapahtumapaikka: Huvila Härkä, Hirveläntie 2, 31400 Somero
Etäosallistumismahdollisuus: Ei

Kesäretki Huvila Härkään, jossa Maarit Laurento pitää esitelmän “Kohti vuotta 2026”.

Retkiohjelma:

  • Bussimatka Helsingistä Somerolle (Huvila Härkä), lähtee Postitalolta klo 10:00.
  • Kahvi + luento alkaen klo 12:00.
  • Paluumatka Helsinkiin, lähtee tapahtumapaikalta klo 15:00.

Ilmoittaudu vaikka olisit tulossa omalla kyydillä, niin järjestäjällä on tästä tieto. Turun ja Tampereen seuduilta ollaan järjestämässä myös kimppakyytejä.

Kahvilatuotteiden hinnasto alla liitetiedostona.

Hinta

Luennoitsijan palkkio (100 eur) jaetaan osallistujien kesken tapahtumapaikalla. Bussimatkan ennakkomaksu 22 eur. Jos ennakkomaksu ei kata koko bussimatkan (pikkubussi) kustannusta, niin jäljellä oleva osuus jaetaan tapahtumapaikalla matkustajien kesken. Tapahtumapaikalla maksut käteisellä.

Järjestäjä

Raisa Laine

Tapahtuma-ajankohta

Sunnuntai 16.6.2024 klo 10:00 – 17:00

Tapahtumapaikka

Huvila Härkä, Hirveläntie 2, 31400 Somero. Huvila Härkä käsittää asuinrakennuksen, pienen mökin, jossa toimii kahvio, vanhan navettarakennuksen, jonka sisuksiin on rakennettu kahdelletoista horoskooppimerkille oman näköinen tila sekä laajan pihan ja puutarhan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 11.6.2024. Klikkaa alla olevaa painiketta, niin saat sähköpostiisi tiedot kuinka ilmoittautua ja lisäohjeet.

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi. Jos et ole SAS ry:n jäsen luo ensin käyttäjätili sivustolle. Toimintopainikkeet sivun yläosassa.

Lisätiedustelut

Klikkaa “Ilmoittautuminen” otsikon alla painiketta saadaksesi ohjeet kuinka olla yhteydessä tapahtuman järjestäjään. (Tapahtuma ei ole SAS ry:n järjestämä.)

Liitetiedot