Erikoiskarmat

Ajankohta: LA 25.5.2024 klo 12:00
Kesto: 2 tuntia
Luennoitsija: Anne Sundell
Osallistumismaksu: 20 eur / 12 eur (SAS ry:n jäsenet)
Tapahtumapaikka: vain nettilähetys
Etäosallistumismahdollisuus: Kyllä

Luennon sisältö

Solmuja pidetään syntymäkarttamme kompassineulana ja elämänsuunnan näyttäjänä, siksi työskentelemme niiden parissa koko elämämme ajan. Ranskalainen karma-astrologi Irene Andrieu on kehittänyt niistä omanlaisen systeemin, jolla voidaan ymmärtää solmujen syvempi tarkoitus erikoisaspektien kautta. Nämä niin kutsutut erikoiskarmat ovat suhteellisen harvinaisia ja ne eivät ole astrologiassa kovin tunnettuja. Kehitysmielessä ne voivat esimerkiksi kertoa syvemmistä tarkoituksista sielutasolla.

Luennolla Anne kertoo meille, mistä erikoiskarmat koostuvat ja miten löydät ne omalta kartaltasi. Lisäksi Anne kertoo niiden eroavaisuuksista ja merkityksistä. Luennolla käsitellään aihetta myös osallistujien omien karttojen kautta.

Luennoitsija

Anne Sundell on ammattiastrologi, jolla on astrologinen kansainvälinen koulutus Di. MISPA sekä hän on OPA:n sertifioifioitu astrologi 2024-2031. Hän toimii tällä hetkellä Suomen Ammattiastrologien puheenjohtajana ja on Sielunmatkalla astrologisen koulutusohjelman kehittäjä ja opettaja. Anne on yksi Karma-astrologian avaimet kirjan kirjoittajista ja on kansainvälisesti aktiivinen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan klikkaamalla alla olevaa painiketta. Ilmoittautuminen sulkeutuu tapahtuman alettua. Ilmoittauduttuasi saat vahvistusviestin, jossa olevaan spostiosoitteeseen voit halutessasi laittaa karttatietosi. Tiedot menevät suoraan luennoitsijalle ja hän päättää mitä näistä kartoista hän käyttää luennolla esimerkkikarttoina. Karttatiedot on oltava perillä viimestään 21.5. mennessä.

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi. Jos et ole SAS ry:n jäsen luo ensin käyttäjätili sivustolle. Toimintopainikkeet sivun yläosassa.

Osallistumisohjeet

Tähän esitelmään voit osallistua ainoastaan etäyhteydellä.

  • Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy, kun tapahtuma alkaa.
  • Etänä suoraa lähetystä pääsee seuraamaan, jos on ilmoittautunut ja osallistumismaksun maksusuoritus näkyy tilillämme tapahtumaa edeltävänä päivänä.
  • Lähetystallenteen katseluoikeus on niillä, jotka ovat ilmoittautuneet. Katseluoikeus on voimassa siitä lähtien, kun osallistumismaksun maksusuoritus näkyy tilillämme ja päättyy kahden viikon päästä tapahtumapäivästä.
  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 9.6.2024 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.