Paluu juurille – Elementtien, laatujen ja kartan sektorien epätasapaino

Ajankohta: la 23.3.2024 klo 14:00
Kesto: 2 tuntia
Luennoitsija: Erkki Lehtiranta
Osallistumismaksu: 20 eur / 12 eur (SAS ry:n jäsenet)
Tapahtumapaikka: Uudenmaankatu 33, 00120 Helsinki
Etäosallistumismahdollisuus: Kyllä

Onko kartallasi jonkin elementin, laadun tai sektorin ylikorostuma tai vaje? Elementtien ja laatujen määrät ja keskinäiset suhteet ovat aina kiinnostavia tekijöitä astrologisella kartalla, sillä esim. elementtien ylikorostumat ja puuttumiset antavat tärkeää tietoa kartan painotuksista ja niiden mahdollisista heijastumista yksilön persoonallisuuspiirteisiin. Puuttuva tekijä voi hyvin toimia magneettina, jolla vedämme puoleemme jotakin meiltä itseltämme puuttuvaa. Yhteys löytyy usein myös kartan terveystekijöihin.

Milloin nämä astrologiset tekijät sitten ovat tasapainossa, ylikorostuneet tai puutteelliset? Jos jotakin laatua tai elementtiä edustaa vain yksi planeetta tai kyseinen tekijä puuttuu kartalta kokonaan, kyseessä on merkityksellinen vaje. Epätasapaino voi viitata siihen, ettei ihminen kykene perustamaan ajatteluaan tai toimintaansa huolelliseen harkintaan ilman mahdollisia ylilyöntejä. 

Tällä luennolla ammattiastrologi Erkki Lehtiranta antaa vinkkejä siitä, miten näitä vajeita voidaan tunnistaa ja tasapainottaa elämässä rakentavalla tavalla.

Luennoitsija

FM Erkki Lehtiranta on helsinkiläinen ammattiastrologi, kirjailija ja kouluttaja, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta yli 45 vuotta ja erikoistunut astrologiaan henkisen kehityksen näkökulmasta. Hänen 13. kirjansa, Juo Vesimiehen maljasta – Luonne ja henkinen mestaruus, ilmestyi syksyllä 2023.

Ilmoittautuminen

Sinun on ilmoittauduttava, jos haluat seurata tapahtumaa etänä tai haluat saada parin viikon katseluoikeuden lähetystallenteeseen. Ilmoittautumislomake sulkeutuu tapahtuman alettua. Tapahtumapaikalle pääsee katsomaan esitelmää ilman ilmoittautumista. Tapahtumapaikalla voi maksaa vain korteilla.

Kirjaudu sisään ilmoittautuaksesi. Jos et ole SAS ry:n jäsen luo ensin käyttäjätili sivustolle. Toimintopainikkeet sivun yläosassa.

Osallistumisohjeet

Tähän esitelmään voit osallistua sekä tapahtumapaikalla että etäyhteydellä.

  • Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy silloin, kun tapahtuma alkaa. Etänä suoraa lähetystä pääsee seuraamaan, jos on ilmoittautunut ja osallistumismaksun maksusuoritus näkyy tilillämme tapahtumaa edeltävänä päivänä. Lähetystallenteen katseluoikeus on niillä, jotka ovat ilmoittautuneet. Katseluoikeus on voimassa siitä lähtien, kun osallistumismaksun maksusuoritus näkyy tilillämme ja päättyy kahden viikon päästä tapahtumapäivästä.
  • Ohjeet etäosallistumiseen lähetetään ilmoittautuneille osallistumismaksun maksusuorituksen jälkeen tapahtumaa edeltävänä perjantaina.
  • Pystyt etäosallistumaan seuraamalla suoraa verkkolähetystä joko Microsoft Teams  -sovelluksen tai verkkoselaimen kautta
    • Suositeltu verkkoselain on Google Chrome ja Microsoft Edge. Myös Safari ja Firefox  -selaimien viimeisimmillä versioilla pystyy seuraamaan esitystä, mutta kaikki toiminnallisuudet (esim. chatti-toiminnallisuus) eivät välttämättä ole tuettuja näillä selaimilla.
  • Emme pysty takaamaan kaikissa tilanteissa, että verkkolähetyksen laatu olisi hyvä tai että se toimisi. Jos käy niin, että teknisten ongelmien vuoksi et pysty katsomaan suoraa verkkolähetystä, niin lähetystallenteen pystyt katsomaan jälkikäteen.
  • Lähetystallenne on ennakkoilmoittautujien katsottavissa sunnuntaihin 7.4.2024 asti verkkosivujen kautta. Ohjeet tästä lähetetään etukäteen ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen muutaman päivän sisällä.