Kollektiivisen karman planeetat Nibiru, Vulkanus ja Orfeus

Ensi lauantaina 17.2. klo 12 Jukka Viertomanner pitää Suomen Astrologisen Seuran helmikuun 2024 kuukausiesitelmän kolmesta muutoksen aikaan ja kollektiiviseen karmaan liitetyistä planeetoista, mitkä eivät ole osa perinteistä astrologiaa: Nibiru, Vulkanus ja Orfeus.

Jukka tulee kertomaan näiden planeettojen sijainneista ja miten ne ovat löydetty sekä mikä on niiden merkitys astrologisessa tulkinnassa. Planeettojen yhteys Kalevalaankin tulee otettu esille esitelmässä. Lisäksi katsotaan esimerkkikarttoja ja näiden planettojen lähitulevaisuuden aspekteja.

Jukka Viertomanner on toiminut astrologina 35 vuotta ja hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat karmallinen ja mundaaniastrologia ja lisäksi numerologia.

Tapahtuma pidetään Avartuva Ihmiskuva ry:n tiloissa Uudenmaankadulla Helsingissä. Esitelmään voi osallistua myös etänä ja ilmoittautuneet saavat katseluoikeuden esitelmään kahdeksi viikoksi tapahtuman jälkeen. Ilmoittautuminen sulkeutuu tapahtuman alettua.

Ilmoittaudu tämän sivun kautta.

Tervetuloa kuuntelemaan mielenkiintoista esitelmää!

Liittyvät julkaisut

Kesäpäiväunelmii…

Youtube toistaa koneellani Teflon Brothersin räppirallatusta ”Lähiöunelmii”. Muusiikkivideo kertoo kappaleen tarinaa köyhän esikaupunkialueen kulisseissa, jossa asukki haaveilee paremmasta olomassaolostaan pihakirppistavaroidensa ympäröimänä. Huomioni kiinnittyy takaisin Astro…

Vastineet